• 6 maart start IkPas 40 dagen zonder alcohol actie

  • 1 januari 2019 start IkPas Dry January 30 dagen zonder alcohol actie.

  • 1 februari 2019 Congres All Inclusive
    Het Kennisconsortium Destigmatisering en sociale inclusie organiseert op 1 februari 2019 het congres 'All inclusive – destigmatisering en sociale inclusie'. Tijdens dit congres presenteren ervaringsdeskundigen, onderzoekers en professionals kun kennis en ervaringen op het gebied van het tegengaan van stigma en het bevorderen van sociale inclusie. Verslavingskunde Nederland verzorgt samen met Samen Sterk zonder Stigma een workshop over Framing in de media. Het verslag van deze dag, lees je hier.

  • 31 oktober 2018 Masterclass Landelijke Media (invitational) voor landelijke woordvoerders/ambassadeurs van Verslavingskunde Nederland.
    We willen bij Verslavingskunde Nederland sneller en vaker en beter inspelen op landelijke persvragen over verslaving en/of herstel, kracht en stigma. In deze Masterclass gaan we in op stigma over psychische aandoeningen en verslaving in de media, omgaan met de media en framing. Er wordt vooral flink geoefend. Het verslag van deze dag, lees je hier.


  • 22 september 2018: Dag van Herstel van Lef Magazine in de Grote Kerk van Breda. Verslavingskunde Nederland is hoofdsponsor van deze dag.