14 oktober 2022: Doen wat werktLandelijke Dag Verslavingskunde Nederland

landelijke dag 2022 - doen wat werkt!

 

SCHRIJF JE HIER IN

 

Vrijdagmiddag 14 oktober 2022
12.00-17.00 uur 
in de
Zalen van Zeven in Utrecht

 

Vijf jaar!
Vijf jaar geleden werd Verslavingskunde Nederland opgericht. Elk jaar vieren we dat met een netwerkbijeenkomst voor iedereen die werkt en meedenkt in de verslavingszorg. Dit jaar zijn we live in de Zalen van Zeven in Utrecht. Presentaties en workshops wisselen elkaar af rondom een actueel thema in de sector. Dit jaar is dat: doen wat werkt. Over state-of-the-art-werken, effectieve interventies en hoe je die implementeert.

 

Programma
Wat kun je verwachten? Na een inlooplunch volg je een pakkende keynote speech over wat state-of-the-art werken inhoudt. Daarna volg je de presentaties en workshops van je keuze, met praktische tips die je kunt implementeren op de werkvloer. Dit jaar is het eindelijk ook weer mogelijk om vakgenoten live te ontmoeten en bij te praten. Er is ruimte voor de Herstelaward voor het beste idee voor herstel van verslaving, met ook hierbij de focus op ‘doen wat werkt’.

 

Schrijf je in en verzeker je van een plaats
Aan het programma wordt hard gewerkt, maar je kunt je nu alvast inschrijven want de plaatsen zijn beperkt. In september ontvang je dan een oproep om een keuze te maken voor de workshops. 

 

 

 SCHRIJF JE HIER IN

 

Locatie: De Zalen van Zeven, Boothstraat 7, 3512 BT Utrecht 
Tijd: 12.00 - 17.00 uur met inlooplunch

 

----

 

Hieronder vind je de formulieren met uitleg en criteria voor het indienen van een onderwerp voor een workshop of presentatie en tevens de criteria voor het indienen van een herstelondersteunend project binnen het thema 'Doen wat werkt'.

Workshop/presentatie

Download
Aanmeldformulier en criteria voor het indienen van een onderwerp voor een workshop of presentatie op de Landelijke Dag Verslavingskunde Nederland 2022
Aanmeldformulier workshop-presentatie.pd
Adobe Acrobat document 168.6 KB

Herstelondersteunend project

Download
Aanmeldformulier voor het indienen van een herstelondersteunend project binnen het thema 'Doen wat werkt' voor de Landelijke Dag Verslavingskunde Nederland 2022
Aanmeldformulier project herstelaward.pd
Adobe Acrobat document 176.2 KB